gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dani Garcia i Marquitos, amb la catalana sub-16

Dos jugadors del Cadet A del Nàstic, Dani García i Marcos Fernández “Marquitos”, han estat convocats per a l’entrenament de la selecció catalana sub-16, que es fa aquest dimarts 22 de gener al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell.

Dos jugadors del Cadet A del Nàstic, Dani García i Marcos Fernández “Marquitos”, han estat convocats per a l’entrenament de la selecció catalana sub-16, que es fa aquest dimarts 22 de gener al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell i que serveix de preparació per a la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

El davanter Marquitos, que ja va estar present en els entrenaments previs a la primera fase de la competició estatal, ha jugat 13 partits i ha marcat 6 gols amb el Cadet A i ja ha debutat també amb el Juvenil A. De la seva banda, Dani García, que també és davanter, ha disputat 15 partits i ha fet 7 gols amb el Cadet A. Els dos estan entre els cinc màxims golejadors de la Divisió d’Honor cadet i compleixen la seva quarta temporada al Nàstic.

gimnastic-ucrania