gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dani Vidal, entrenador grana 2023-2024

El tècnic de la casa renova al capdavant del 1r equip

El Gimnàstic de Tarragona i el tècnic Dani Vidal González renoven la unió entre les parts fins al juny de 2025, més una campanya opcional.

Després de finalitzar el curs 2022-2023 liderant la banqueta del primer equip, amb un balanç de 6 victòries i 4 empats en 13 partits, Dani Vidal serà l’encarregat de dirigir a la plantilla durant les dues properes temporades. La proposta tècnica realitzada des de la direcció esportiva grana va estar consensuada i acceptada pel Consell d’Administració de la SAE, reunit ahir al vespre.

Cal recordar que Dani Vidal és el primer entrenador de la història de l’entitat en passar per totes les categories formatives de futbol 11, filial i primer equip. Infantil B, Cadet B, Cadet A, Juvenil B, Juvenil A i CF Pobla de Mafumet, fins arribar al primer equip el curs passat, són els equips dirigits durant 12 anys, als que cal afegir 8 com a jugador de la base.

A punt de fer els 31 anys, el tarragoní encetarà la 21a temporada a la disciplina grana i ho farà dirigint l’equip des de l’inici. Aquesta renovació reafirma el compromís del Nàstic amb els esportistes i tècnics de la casa.

gimnastic-ucrania