gimnastic-banner-the-beat-challenge

Darreres 364 entrades de Preferent Superior per viure #elderbi

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que tan sols resten a la venda 364 entrades corresponents a la Preferent Superior.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que tan sols resten a la venda 364 entrades corresponents a la Preferent Superior.

Tots aquells socis que es vulguin acollir al 2×1 promocional, fins a un màxim de 4 entrades en total, ho poden fer adquirint dues entrades de Preferent Superior per 15€. Aquesta promoció és vàlida fins a completar l’aforament de la zona esmentada. En el cas dels no abonats, podran comprar cada entrada al preu de 15€.

D’altra banda, recordem que segueix vigent la promoció de la Nàstic Hummel Store. Comprant la samarreta oficial d’aquesta temporada, al preu de 60€, gaudiran de franc de dues entrades de Preferent Superior, fins a esgotar les entrades disponibles.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i dilluns 1 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 17 hores. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, el dia de partit, des de les 17 hores.

gimnastic-ucrania