gimnastic-banner-the-beat-challenge

David Concha signa pel Nàstic!

Vestirà de grana una temporada, més una altra d’opcional

David Concha Salas (Santander, 20 de novembre de 1996) es converteix en nou jugador del Gimnàstic de Tarragona signant un contracte fins a 30 de juny de 2024, més una temporada opcional.

El jugador càntabre arriba a Tarragona després de finalitzar la seva relació contractual amb el Hammarby IF, equip de la Primera Divisió de Suècia (Allsvenskan).

La nova incorporació grana acumula més de 80 partits a la categoria de bronze del futbol nacional i repeteix xifra de partits a la de plata. L’extrem es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander i amb el club de la seva terra va ascendir a la Segona Divisió A. Posteriorment, la temporada 2016-2017, va defensar l’escut de la Real Sociedad a la màxima divisió del futbol nacional. A més cal destacar la consecució de l’Europeu sub19 l’any 2015 amb el combinat nacional, sota les ordres de Luis de la Fuente, actual seleccionador d’Espanya.

FC Barcelona B, CD Badajoz i les experiències internacionals al Japó i Suècia, han permès seguir creixent al jugador de 26 anys que a partir d’ara aportarà velocitat i regat per les dues bandes de l’atac, a més d’una gran habilitat amb cama esquerra. Concha pot jugador en qualsevol dels extrems de l’organigrama de Dani Vidal i el dilluns 17 iniciarà la pretemporada amb la resta de companys. En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial.

gimnastic-ucrania