gimnastic-banner-the-beat-challenge

David Medina torna als entrenaments

El jugador del Nàstic David Medina ha tornat aquest matí ha entrenar amb el grup després de superar el seu procés de recuperació. Medina ahir ja va completar la sessió de recuperació, i després de 5 dies fent sessions de fisioteràpia i readaptació, la simptomatologia ha estat bona com per a tornar a la feina amb els companys.

D’altra banda, Biel Medina i Felip han treballat a part. El mallorquí paeix una contractura al quàdriceps esquerre i se l’ha rebaixat ja que la sessió d’avui bera eminentment física, mentre que el porter lleidatà arrossega una sobrecàrrega al quàdriceps dret i se l’ha apartat pel mateix motiu. Miguel Amgel, pel seu cantó, ha baixat avui a Tarragona per a fer-se una ecografia de control, amb la qual es determinarà el temps que necessitarà per tornar a entrenar.

Finalment, Ruben Pérez s’espera que torni demà amb el grup després d’haver-se recuperat de l’amigdalitis (avui ja ha entrenat però ho ha fet a part), i Ruben Navarro ha causat baixa per culpa d’una tendinitis al tendó d’Aquil·les del seu peu esquerre. També s’espera que demà Navarro s’afegeixi al grup.

gimnastic-ucrania