gimnastic-banner-the-beat-challenge

David Sánchez torna a Tarragona

El futbolista David Sánchez Rodríguez (Sevilla, 25 de juliol de 1981) ha estat l’elegit per completar el mig del camp del Nàstic, que tindrà en ell la peça creativa que buscava el director esportiu Emilio Viqueira.
David Sánchez, fet a Sevilla i completat a la pedrera del FC Barcelona, ha disputat gairebé tota la seva carrera com a futbolista a la lliga de futbol professional, alternant Primera i Segona, i passant pels següents equips: Sevilla Atlético, FC Barcelona B, Albacete (en dos etapes), Alavés, el propi Nàstic, Getafe, Castelló, Elche i Atlético Baleares.
Esquerrà per naturalesa, David Sánchez destaca per la seva facilitat a l’hora de crear joc, sent responsable de l’organització del joc ofensiu en la majoria d’equips per on ha passat. Especialista a pilota aturada, com ho va demostrar en la darrera visita al Nou Estadi, el sevillà retornarà a la seva casa per posar-se a les ordres de Santi Castillejo.
El futbolista ha firmat aquest migdia i ara s’unirà a l’expedició que marxarà cap a Rialp, on els jugadors grana realitzaran l’stage de pretemporada.
FOTO: DEPORTEBALEAR.COM
 

gimnastic-ucrania