gimnastic-banner-the-beat-challenge

David Valle i Baines, presentats

Avui ha estat el torn de la porteria. A les 12h ha començat l'acte oficial de presentació del darrer fitxatge del Nàstic, el porter David Valle, i del nou entrenador de porters, Adolfo Baines. Ambdós han comparegut a la sala de premsa acompanyats del director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués. El màxim responsable de l'àrea esportiva ha donat la benvinguda a tots dos i ha destacat moltes coses en cada un dels casos. En primer lloc, i referint-se al nou porter, Nogués ha destacat el nivell, la il·lusió i l'experiència a la Segona Divisió A. Pel que fa al nou membre del cos tècnic, el director esportiu ha explicat que l'avala el treball a la casa i la seva gran preparació (Baines és entrenador amb títol Nacional i té un màster en entrenador de porters, a més de la seva dilatada experiència com a porter en la seva carrera).

El porter no ha volgut caure en el tòpic d'assegurar treball (ha dit que això va inclòs en el sou) i ha parlat de la il·lusió que li fa tornar a Segona i fer-ho amb el Nàstic. Per la seva part, Baines també s'ha mostrat molt il·lusionat amb aquest nou repte. Ambdós han coincidit en el fet de voler aprofitar aquesta oportunitat que se'ls presenta.

Acabada la compareixença, porter i entrenador han saltat a la gespa del Nou Estadi i han aprofitat per estrenar la nova línia de roba que vestirà a la primera plantilla en els entrenaments. Una línia de la Marca Nàstic que té els colors taronja i antracita. Els jugadors combinaran el pantaló antracita amb la samarreta taronja, mentre que els tècnics lluiran un uniforme amb les dues parts predominades per l'antracita. 

gimnastic-ucrania