gimnastic-banner-the-beat-challenge

De la Espada finalitza la seva etapa al Nàstic

El davanter Marcos Jiménez De la Espada no seguirà com a jugador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona després de complir el contracte que unia a les dues parts, fins aquest 30 de juny

El davanter Marcos Jiménez De la Espada no seguirà com a jugador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona després de complir el contracte que unia a les dues parts, fins aquest 30 de juny.

El davanter ha completat 4 temporades defensant l’escut del Nàstic, i la campanya passada, la 2014-2015, es va convertir en un dels protagonistes de l’ascens de l’equip a la Segona Divisió. Marcos també ha estat un dels capitans del Nàstic en les darreres campanyes i marxa amb uns bons registres golejadors, sumant un total de 43 gols en lliga.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix al jugador balear la voluntat, esforç, carisma i bons resultats que ha aportat vestint la samarreta del conjunt grana des de la seva arribada a Tarragona, a l’estiu del 2012. Al mateix temps, l’entitat li desitja el millor en el seu futur personal i professional.

gimnastic-ucrania