gimnastic-banner-the-beat-challenge

De la Fuente i Cunillera seguiran al Nàstic

Josep Ramon de la Fuente i Romà Cunillera han signat aquest matí la seva continuitat amb el club tarragoní per una temporada més. Tant De la Fuente com Cunillera seguiran formant part del cos tècnic grana la propera campanya. El primer com entrenador de porters mentre que, Cunillera es converteix en el nou preparador físic de l'equip.

Josep Ramon De la Fuente va arribar a Tarragona procedent del Racing de Santander a meitat de la passada campanya, per integrar-se al cos tècnic encapçalat per Luis César. A més, l'ex porter gironí, en la seva etapa com a jugador també va defensar l'escut grana, va ser la temporada 2002-2003.

D'altra banda, Romà Cunillera deixarà el càrrec de readaptador funcional, que ocupava la passada campanya, i passarà a ser el nou preparador físic del conjunt grana, substituint a Patricio Pérez, que un cop finalitzat el seu contracte, no continuarà a l'entitat grana. Cunillera afronta així, la segona temporada dins del cos tècnic del club tarragoní. El nou preparador físic grana va retornar al club la passada campanya després d'una primera etapa on ja hi havia militat com a tècnic, en la temporada 2006-2007, a Primera divisió i amb Luis César com entrenador del Nàstic, a més, va ser durant 10 anys jugador del futbol base grana.

El club vol agrair a Patricio Pérez els serveis prestats durant el temps que ha format part de l'entitat i li desitja molta sort en el futur.

gimnastic-ucrania