gimnastic-banner-the-beat-challenge

De la gespa al riu

El Nàstic segueix treballant a les instal•lacions de l’Hotel Marvel Condes de Pallars de Rialp amb la finalitat de posar la maquinària a punt per l’inici de lliga. En la sessió matinal d’avui César Ferrando, que avui ja ha dirigit la nau des del matí, no ha pogut comptar amb Ruben Pérez i Medina, lesionats, i Diop i Walter, que s’han exercitat al marge del grup.
La resta a treballat a les ordres de Ferrando durant dues hores, en les qualls l’equip ha combinat el treball físic amb el de pilota i estratègia. Ferrando comença ja perfila aquest projecte 2009-10 i inculca els fonaments del què vol que sigui el Nàstic en aquest nou curs futbolístic.
En acabar la feina sobre la gespa del Camp Municipal de Rialp, el preparador físic Patricio Pérez s’ha endut els jugadors cap a la vora del riu, on han estirat i han tornat a aprofitar les avantatges d’aquest recurs natural per a treballar la recuperació dels jugadors.
Aquesta tarda s’afegirà al grup el jugador del juvenil Ton Alcover. Alcover ja va debutar a les ordres de Ferrando en el darrer partit de la temporada al camp de l’Éibar.

gimnastic-ucrania