gimnastic-banner-the-beat-challenge

Del 27 al 29 de desembre, Nasticamp Tecnificació Nadal 2018

El Gimnàstic de Tarragona organitza el Nasticamp Nadal 2018, un campus dedicat especialment a la tecnificació, que està adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys i es farà a les instal•lacions del club.

El Gimnàstic de Tarragona organitza el Nasticamp Nadal 2018, un campus dedicat especialment a la tecnificació que està adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys i es farà a les instal•lacions del club. El campus es farà entre dijous 27 i dissabte 29 de desembre en horari de 9:00 a 14:00 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8:00 hores.

Les sessions estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana i es treballarà especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica. A més, hi haurà també un treball específic per a porters.

El preu és de 50€ per als socis i 75€ per als no socis. La inscripció inclou esmorzar, un pack de roba i dues invitacions per al partit de LaLiga 1|2|3 Nàstic-Córdoba CF, que es jugarà el cap de setmana del 5/6 de gener al Nou Estadi.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona. cat. Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines del Nàstic o via web en aquest enllaç.

Inscripcions

gimnastic-ucrania