gimnastic-banner-the-beat-challenge

Del Juvenil A al primer equip

Els joves del Planter Grana llueixen la samarreta d’entrenament 2021-2022

Els jugadors Oscar Romero, Kim Lorca i Marc Montalvo, tots ells al Juvenil A la passada temporada, han estat els encarregats de mostrar la nova equipació d’entrenament Umbro del Gimnàstic de Tarragona per aquest inici de curs a la Primera RFEF.

El color rosa ha predominat sobre el blau del Mar Mediterrani, que banya la costa tarragonina, durant l’acte de presentació. Tots tres jugadors s’han vestit de curt al ‘balcó’ de la platja del Miracle de Tarragona amb les noves equipacions que vestiran, juntament amb la resta de companys del primer equip, a partir de dimecres a les 10 hores, quan comenci la preparació de l’equip dirigit per Raül Agné.

Per la seva part, un total de 5 jugadors que el darrer curs van formar part del filial, el CF Pobla de Mafumet, també realitzaran la pretemporada amb el primer equip. Es tracta d’Oscar Sanz, Karim L’Koucha, Dani Parra, Ivan De la Peña i Jordi Avilés.

Els patrocinadors encarregats d’acompanyar a l’equip en cadascun dels entraments seran Port de Tarragona, Energía del Ebro i Tarraco Mòbil.

gimnastic-ucrania