gimnastic-banner-the-beat-challenge

Delgado i Uche es presentaran oficialment demà dimarts

El Gimnàstic de Tarragona, SAD presentarà a les últimes incorporacions de l’equip en un acte obert a l’afició, en aquest cas demà, dimarts 16 d’agost, a partir de les 19.00 hores, a la Braseria Cabrera de Bonavista (C/ Tres, 35).

El Gimnàstic de Tarragona, SAD presentarà a les últimes incorporacions de l’equip en un acte obert a l’afició, en aquest cas demà, dimarts 16 d’agost, a partir de les 19.00 hores, a la Braseria Cabrera de Bonavista (C/ Tres, 35).

En l’acte programat per demà la tarda, l’entitat grana presentarà oficialment com a nous jugadors del Nàstic a Juan Delgado i Ike Uche, els darrers dos jugadors que han arribat a Tarragona. Per aquesta tercera tanda de presentacions, el Nàstic ha escollit un dels barris de la ciutat amb més nastiquers i que, properament, comptarà amb una nova penya.

Com ja va fer amb les dues presentacions anteriors, a la Rambla Nova de Tarragona i a Sant Pere i Sant Pau, el club vol que la gent pugui conèixer en persona a les noves incorporacions de l’equip, fent així que els aficionats pugin estar prop dels seus nous ídols grana.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 19.00h per permetre que el màxim d’aficionats puguin gaudir de la presentació i així convertir l’acte en un nou èxit de participació nastiquera. El lloc escollit ha estat la Braseria Cabrera de Bonavista, situada al carrer Tres, núm. 35. L’entrada serà lliure.

gimnastic-ucrania