gimnastic-banner-the-beat-challenge

Delporte i Powell entrenaran amb el Nàstic

Ludovic Delporte (França) i Berry Powell (Holanda) entrenaran a partir de demà amb la primera plantilla del Nàstic. Els dos jugadors arriben així a Tarragona per tal de convèncer la comissió esportiva i incorporar-se a la disciplina dels tarragonins abans que comenci la temporada.

Ludovic Delporte (Sainte Catherine Les Arcs, 6 de febrer de 1980) arriba després de rescindir contracte amb Osasuna. El banda esquerra francès ha jugat les últimes 8 temporades a Primera Divisió, havent passat abans per l'Albacete. A Pamplona, Delporte va ser un dels artífex de l'arribada a la final de la Copa del Rei per part del conjunt vermell; mentre que a la Manxa va ser determinant el seu paper en l'ascens de l'Albacete a Primera.

Berry Powell (Uthrecht, 2 de maig de 1980), per la seva banda, arriba procedent del De Graafschap holandès, amb qui la temporada passada va retornar a la Eredivisie (Primera Divisió Holandesa). Es tracta d'un davanter centre que la campanya anterior va anotar 15 gols en 27 partits, La millor anotació en una temporada del jugador d'Utrecht la trobem en la 2006/2007, quan va marcar 29 dianes en 36 encontres.

La direcció esportiva esperarà l'evolució de tots dos jugadors a les ordres de Luis César abans de prendre una decisió, reafirmant la seva voluntat de veure en directe i en viu tots els jugadors abans de signar-los.

gimnastic-ucrania