gimnastic-banner-the-beat-challenge

Demà comença la campanya de renovació de socis

A partir de demà tots els socis del Nàstic ja poden passar a renovar el seu carnet per a la temporada 2011-2012. Els abonats grana començaran, a partir de les 9 del matí, a desfilar per les oficines del Nou Estadi, on ja podran retirar el seu carnet per a la temporada que començarà a l'agost. A més, tots els socis que passin aquesta primera setmana (fins el divendres 8 de juliol) a renovar el seu carnet o a fer una alta nova, podran jugar un partit sobre la gespa del Nou Estadi. Una festa que s'organitzarà el dissabte dia nou de juliol i que farà que tots els socis i sòcies que vulguin puguin tenir les sensacions d'un jugador professional.

El Nàstic, a més, recorda que a partir de demà també els socis es poden acollir a les campanyes i promocions noves per a aquesta temporada. El descompte per derrotes de lliga vistes la temporada 10/11; l'estalvi per portar nous socis; els descomptes per aturats; els descomptes per família; el carnet de transició; el carnet de soci infantil; la Grada Jove…

Com a preàmbul de la campanya, avui l'entitat grana ha entregat els primers carnets de la temporada que ve. Ho ha fet als guanyadors de la Lliga Nàstic, que ha estat José Luis Muñiz; i al de la porra del Facebook, que ha estat Dani Gallego. 

gimnastic-ucrania