gimnastic-banner-the-beat-challenge

Demà es celebra la 6a edició del Ciutat de Tarragona

Demà divendres 10 d’agost es celebrarà la sisena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona, que enguany enfrontarà el Nàstic i el Villarreal CF. Una vegada més, el ciutat de Tarragona rebrà un visitant d’alçada, ja que els de la Plana són un dels millors conjunts de la darrera dècada a nivell estatal i europeu. El Villarreal serà, a la vegada, el primer conjunt visitant que repeteix en aquest trofeu, ja que va venir en l’edició de la temporada 2009/2010.
Els actes de presentació de la primera plantilla del Nàstic començaran a les 20:15h, per tal que el partit comenci de manera puntual a les 20:30h. Tots els socis que ja hagin retirat el carnet hi podran entrar de franc, mentre que el preu per al públic general serà de 50€ Tribuna, 30€ Preferent i 20e Gol. Tots aquells que vulguin retirar el carnet o comprar entrades ho poden fer avui i demà des de les 9h del matí en horari ininterromput fins a les 19h (en el cas de demà fins a la mateixa hora del partit).
Amb aquesta sisena edició es consolida el trofeu futbolístic de referència al nostre territori. El vencedor, un any més, s’endurà el trofeu dissenyat en el seu dia per l’artista tarragoní Joan Blazquez. El Ciutat de Tarragona és una iniciativa de l’ajuntament de Tarragona i el Gimnàstic de Tarragona, que des de fa anys ha posat la referència estival futbolística al Nou Estadi amb motiu de la presentació de la primera plantilla de l’entitat grana.
 

gimnastic-ucrania