gimnastic-banner-the-beat-challenge

Demà es posen a la venda les entrades de la Copa Catalunya

A partir de demà es posen a la venda les entrades de la Copa Catalunya que se celebrarà els propers dies 8 i 9 d'agost. El dilluns 8 d'agost a les 19h, el Nou Estadi serà escenari de l'enfrontament entre el Nàstic i el RCD Espanyol; i a les 21.45h el Girona s'enfrontarà al FC Barcelona. La final es disputarà el dimarts 9 d'agost a les 21.45h.

Les entrades es podran adquirir a les oficines del Nàstic, a la botiga del Nàstic (Av. Catalunya) i al Patronat de Turisme de Tarragona. Els preus de les entrades per assistir als dos partits són: Tribuna 40€, Preferent 28€ i Gol 12€. Per assistir a un partit (el 8 d'agost o bé el 9 d'agost) els preus de les entrades són: Tribuna 28€, Preferent 20€ i Gol 8€. Els socis del Nàstic tindran 20% de descompte per la compra de les entrades. Per tal d'obtenir el descompte, els socis del Nàstic hauran de dirigir-se a les oficines o a la botiga del Nàstic per adquirir les entrades.

També es podran adquirir entrades a través de Serviticket de La Caixa, però en els primers dies de venta encara no estarà actiu.

gimnastic-ucrania