gimnastic-banner-the-beat-challenge

Demà és l’últim dia de proves al futbol base

Demà es farà al Nou Estadi la darrera sessió de proves per les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona SAD. El Nàstic vol recordar que aquestes proves estan obertes a tots aquells nens que encara no juguin al Nàstic i vulguin fer-ho. Per això recorda el procediment.

Aquestes proves es dividiran en tres franges horàries , separant les categories:
de 18h a 19h Pre–Benjamins i Benjamins (nascuts entre el 2004 i 2007 )
de les 19h a les 20h Alevins i Infantils ( nascuts entre 2000 i 2003 )
de 20 h a 21 h Cadets i els Juvenils ( nascuts entre 1995 i 1999 ).
Les proves seran dirigides pels nostres entrenadors i coordinades sota la direcció de les categories inferiors del Nàstic , intentant valorar en mesura del possible les evolucions tècniques – tàctiques , per valorar les aptituds de cada jugador per anar tancant la confecció de les plantilles per la temporada 2013 /14.
Cal que els jugadors portin roba esportiva més bota de futbol i estris de dutxa ; el club posarà a la seva disposició vestidors pel seu us.
Les proves estan obertes a tothom i els jugadors hauran de presentar-se 30 minuts abans de les proves a les oficines de les categories inferiors.

Durant aquests dos primer dies, més de 60 nens ja han passat per aquestes proves, i tots els que ho vulguin poden apuntar-shi també demà mateix.

gimnastic-ucrania