Derrota contra la Reial i la salvació a 10 punts

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 1 gol a 3 contra la Reial Societat i s’acosta una mica més al descens, que es podria consumar la setmana vinent contra el Reial Betis.
La Reial ha sortit més entonada i ha sabut aprofitar les seves armes. La intenció era fer valer l’alçada dels seus davanters i, de fet, han sabut traduir-ho en gols, ja que en el minut 11 López Rekarte treia una falta i Garitano, sol, marcava al segon pal. Massa inoncìència a l’hora de defensar, fet que després tornaria a passar factura.
El Nàstic, tot i el gol, ha intentat igualar el marcador i Portillo i Rubén Castro han tingut oportunitats d’or, però entre Bravo i la fortuna ho han impedit. I mentrestant, els donostiarres han anat per feina i Savio, el jugador més tècnic dels visitants, s’ha tret un xut de la màniga amb molta rosca que ha sorprès a Rubén, que no podia fer-hi res. Era el 0 a 2 i semblava la sentència per un equip desfet i amb ganes d’acabar el partit. Però llavors, Javi Portillo ha retallat distàncies amb un gran gol, digne de gravar-lo en la memòria d’aquest equip. Això ha esperonat el conjunt de Paco Flores i l’ha fet anar endevant fins a la mitja part.
Els segons 45 minuts han sigut més lents i el Nàstic no ha sabut trencar una defensa ben situada. La Reial esperava els tarragonins al seu camp i intentava robar la pilota per sortir a la cronta. En una jugada d’aquestes els davanters bascos han provocat una falta semblant al primer gol, que ha acabat igual. Aquest cop, però, la pilota arribava a Garitano, que la cedia a Ansotegui perquè fes el tercer. Era la sentència final del partit i, segurament, d’aquesta lliga pel Nàstic.