Derrota cruel pel Juvenil A

Els de Manel Cazorla van perdre contra La Damm en un final cruel.

Els grana van anar sempre per darrere en el marcador, en un matx en que els barcelonins es van avançar a la primera meitat aprofitant un error de la defensa. Els de Cazorla van aconseguir empatar abans del descans amb un gol d’estratègia a la sortida d’un córner.

A la segona meitat, van ser de nou els visitants els que aconseguien avançar-se, ficant el 1-2 en el marcador. Els tarragonins aconseguien empatar de nou, altre cop a jugada d’estratègia; però, tot just dos minuts més tard, La Damm aprofitava una jugada desafortunada dins l’àrea del Nàstic, amb diversos rebots, per foradar de nou la porteria local, ficant el 2-3. Els nostres van seguir insistint, i gaudint de bones arribades i en el minut 71, demostrant que les jugades a estratègia estan molt ben treballades, col·locaven el 3-3 al lluminós del Municipal de La Pobla. Una setmana més, però, la sort va donar l’esquena als juvenils en el tram final del partit. En el 85’ un penal rigorós donava avantatge a La Damm i en els darrers instants els grana van enviar una pilota al travesser de la porteria barcelonina.

Cruel derrota dels nostres que els col·loca, per primer cop en el que va de temporada, en zona de descens. El tècnic grana, Manel Cazorla, es mostrava dolgut al final del matx amb la mala fortuna dels seus. “Sembla que totes les coses negatives s’estigui ajuntant però estic convençut que tirarem endavant aquesta situació. Fa jornades que la imatge de l’equip és molt bona i ens està mancant un xic de sort en moments determinats. La feina dels nois és molt bona i segur que si seguim així aconseguirem la permanència”.

El Juvenil A guadirà ara d’una jornada de descans abans d’afrontar dos partits clau, els dos lluny de Tarragona, contra Sabadell i Ferriolense. Els grana es troben ara a dos punts de sortir del descens, posició que marca, precisament, un dels rivals de les properes jornades, el Ferriolense. Els nostres han de jugar contra 5 dels rivals de la part baixa de la taula en els darrers 6 partits de lliga.