gimnastic-banner-the-beat-challenge

Derrota del 1r equip i estrena de les lligues provincials (Tennis Taula)

El primer equip de la secció de Tennis Taula del Club Gimnàstic va perdre el primer partit de lliga el passat cap de setmana després de caure derrotat per 2-4 davant el líder de la classificació, el Tennis Taula Vic.

El conjunt grana, després d’haver guanyat el primer partit, va cedir la primera derrota de la temporada. La jornada va començar igualada però eren els visitants els que es van adjudicar el primer punt. Els granes van arribar a forçar el 2-2, fins que els de Vic sentenciaven en les dos partides següents, ficant el 2-4 definitiu al marcador i evitant que el Gimnàstic pogués forçar el 5è joc.

El primer equip s’enfrontarà la setmana vinent a domicili davant el Sant Joan Despí, rival directe en la lluita per permanència.

D’altra banda, el passat divendres es van inaugurar les lligues provincials d’aquesta temporada on el Club Gimnàstic estarà representat per cinc equips repartits en quatre categories. La primera jornada ha estat molt positiva per a la secció ja que s’han obtingut quatre victòries i una derrota, la de l’equip B davant l’A en categoria Preferent.

 

-Preferent:

A (Enric, Senén i Josep) 5 – B (Ferran, Cuqui i Jordi) 1

 

Propera jornada:

A vs Tàrraco A

B vs Vinarós

 

– Primera:

 C (Guillem, Jaume i Carlos) 4 – Lira C 2

 

Propera Jornada:

C vs Cornudella

 

– Tercera:

D (Ivan, Luis i Carlos) 5 – Ganxets Reus C 1

 

Propera Jornada:

D vs Selva D

 

– Promoció

Nàstic (Carles i Ivan) 4 – La Selva A 1

 

Propera Jornada:

Descans

gimnastic-ucrania