gimnastic-banner-the-beat-challenge

Derrota del Cadet A contra un potent Espanyol

Els de Bruno Uria van caure per un clar 0-4 contra el RCD Espanyol, un dels millors equips nacionals d’aquesta categoria.

Els de Bruno Uria van caure per un clar 0-4 contra el RCD Espanyol, un dels millors equips nacionals d’aquesta categoria.

Una mala primera meitat va condemnar als grana que van arribar al descans amb un contundent 0-3 en contra. L’Espanyol, que compta amb una de les millors generacions dels darrers anys, va jugar amb comoditat i va poder marcar el ritme de joc que més els interessava. Els de Uria no van saber interpretar el partit i van pagar cars els errors col·lectius.

El Nàstic va aprofitar la mitja part per fer retocs en el sistema de joc buscant millorar en totes les facetes. Els canvis van sorgir efecte i els grana van ser capaços de competir als barcelonins. Un error defensiu grana va significar el definitiu 0-4.

“L’Espanyol ha estat clarament superior en tots els sentits. No hem sabut interpretar el partit i hem pagat molt cars els nostres errors. A la segona les sensacions han estat molt millors però el 0-3 de la mitja part ens ha condemnat. Ara ens toca recuperar les sensacions i buscar la victòria contra la Rapitenca”.

gimnastic-ucrania