Derrota del Juvenil B a Sabadell

El Juvenil B va caure el passat dissabte a Sabadell contra el Mercantil en un partit que es va tòrcer molt aviat.

Els de Daniel Vidal s’enfrontaven a un equip que encara no havia puntuat, però que la setmana anterior, amb el canvi de tècnic, ja havia mostrat una molt bona imatge contra el Cornellà. I en la primera acció del partit, després de la badada general dels grana, els sabadellencs es posaven per davant en el marcador. Després del gol el Nàstic va dominar la possessió però les sensacions no eren bones. L’equip no era sòlid al darrere i això ho va saber aprofitar el conjunt local per posar el 3-0 abans de la mitja hora de joc.

Vidal va optar per fer canvis a l’11 davant la situació en contra i els relleus van donar resultat ben aviat. Chiri posava el 3-1 als pocs minuts de ser al camp i Martínez va estar a punt de fer el segon amb un bon xut que va amrxar fregant el pal de la porteria local. Al descans s’arribava amb el 3-1.

A la represa el Nàstic va seguir dominant i després d’una bona acció per banda de Javi, de nou Chiri feia pujar el 3-2 al marcador. Semblava que el Nàstic tindria l’opció de capgirar el partit però de nou un error defensiu condemnava la reacció grana. El Mercantil aconseguia el 4-2 i tornava a posar distància. Els de Vidal encara serien capaços de retallar distàncies amb el 4-3 però quan l’equip anava amb tot a pel gol de l’empat va arribar el definitiu 5-3.

El Juvenil B rebrà aquest cap de setmana la visita del Manresa, un altre dels equips de la zona baixa de la taula, amb l’objectiu de no repetir els errors de dissabte.