gimnastic-banner-the-beat-challenge

Derrota determinant contra el Llevant

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 2 gols a 0 contra el Llevant quan resten cinc jornades per la finalització de la lliga. La derrota condemna els granes a 9 punts de la permanència i acosta, una mica més, l’equip de Tarragona a la segona divisió. I això que avui sí que es pot parlar de revolució grana, perquè Rubén Pérez, Tobias Grahn i Juan com a lateral esquerra han entrat a l’onze titular.
Sembla que la irregularitat de la temporada passi factura al conjunt grana, ja que en els últims tres partits ha disminuït la seva intensitat de joc. Avui no ha estat pas una excepció i l’equip ha acusat una vegada més la falta d’arribada, que només s’ha succeït en els minuts finals del matx.
No es pot dir que el Llevant fes un gran partit, però tot i així ha estat sempre superior a un Nàstic que s’ha limitat a defensar com ha pogut les envestides de Riga, Etien i Kapo, que han demostrat durant els 90 minuts la seva velocitat i verticalitat.
Després d’uns minuts incerts el Llevant s’ha fet amo del mig del camp i ha anat accelerant el seu joc per minuts, un fet que ha trobat premi en el 26′, quan en una jugada a pilota parada César Navas ha tingut la poca fortuna de marcar en pròpia porteria. Just un quart després Riga culminava un contracop i sentenciava el partit. I sentenciava quan encara quedaven 50 minuts per disputar-se, però el Nàstic ja no existia. La derrota i el que aquesta significava han pesat massa en la consciència d’un equip desfet de moral i de forma física.
Pinilla, Rubén Castro i Generelo han entrat a la segona part, però ha estat estèril. El joc dels de Paco Flores era inofensiu i el Llevant se n’aprofitava quan volia. Aquest cop els pals han estat de color grana, ja que la fusta ha evitat en dues ocasions que la victòria dels granotes fos encara més gran. En els últims minuts el Nàstic ha anat a la desesperada, però el cap dels tarragonins era a un altre lloc.
La flama de la primera divisió s’apaga cada jornada que passa i ja és difícil parlar de remuntada. Cal recordar que, encara que molta gent ja parli de segona, el Nàstic milita encara en la millor lliga del món.

gimnastic-ucrania