gimnastic-banner-the-beat-challenge

Derrota injusta a Riazor

Partits com els d’avui contra el Deportivo serveixen per justificar que el futbol no és una ciència exacta. El Nàstic ha jugat millor que el Depor, ha tingut més possessió, ha creat més ocasions, però ha perdut per 1 gol a 0.
Des del primer moment els de Tarragona han demanat la pilota i han intentat fer-se amos del partit, tot i que costava que el domini es traduís en ocasions de gol. El poc perill arribava per les bandes i a pilota parada, i tot i que costava arribar, res feia preveure que no fos possible puntuar a Riazor. Els granes han arribat a tenir el 65% de possessió en la primera part, i han tancat el Deportivo al seu camp, que intentava desfer-se de la pressió grana amb pilotes llargues.
L’inici dels segons 45 minuts han començat igual, amb un Nàstic molt concentrat i un Depor a la defensiva. Però en el 12′ de la segona, l’àrbitre ha xiulat una falta de Marco molt dubtosa a la frontal de l’àrea. Iago ha creuat la pilota de manera magistral i ha fet inútil l’estirada de Bizzarri. Sense protestar, ni baixar els braços, el Nàstic s’ha multiplicat, i amb l’entrada de Grahn, Makukula i Gil ha anat de manera descarada pel partit, i és gairebé inexplicable que no aconseguís un gol, ja que ha disposat de més de 5 ocasions clares. L’empat no ha arribat, i ara la permanència es complica, però no es pot discutir el gran partit que han fet els homes de Paco Flores, que han demostrat, que amb aquest joc i entrega, la derrota i els 21 punts no fan justícia amb la campanya d’aquest Gimnàstic. Tot i això, les matemàtiques avalen els granes. Cal, doncs, seguir lluitant fins al final.

gimnastic-ucrania