gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Albacete

La Federació de Penyes i el Gimnàstic de Tarragona organitzen un nou desplaçament per animar a l’equip lluny de Tarragona, concretament a l'Estadi Carlos Belmonte d’Albacete per viure en directe el partit que es jugarà diumenge 11 de febrer, a les 12 hores, corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

La Federació de Penyes i el Gimnàstic de Tarragona organitzen un nou desplaçament per animar a l’equip lluny de Tarragona, concretament a l’Estadi Carlos Belmonte d’Albacete per viure en directe el partit que es jugarà diumenge 11 de febrer, a les 12 hores, corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix diumenge a les 5:45 hores del matí i a les 6:00 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. Es dinarà a Albacete un cop finalitzat el partit i es tornarà a les 17:00 hores. L’hora aproximada d’arribada a Tarragona serà a les 22:00 hores.

El preu de l’autocar i l’entrada és de 30€ pels socis i 35€ pels no socis. El dia límit per apuntar-se és el pròxim dilluns 5 de febrer a les 12:00 hores a les oficines del club, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores. Coincidint amb el partit Nàstic-Cádiz CF d’aquest dissabte, a les 16 hores, les oficines de la SAE obriran les seves portes des de les 14 hores fins a la mitja part i, posteriorment, des de la conclusió del partit fins a una hora després.

gimnastic-ucrania