gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Getafe

El Nàstic organitza desplaçament a Getafe per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Getafe CF.

El Nàstic organitza desplaçament a Getafe per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Getafe CF. El partit es disputarà el dissabte 22 d’abril, a les 18 hores, al Coliseum Alfonso Pérez.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tàrraco el mateix dissabte a les 7 hores del matí, i a les 7:15 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Els socis i aficionats interessats en viatjar al proper desplaçamanent grana per presenciar el matx entre Getafe CF i Nàstic, corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autobús + entrada), així com reservar una plaça al bus però sense entrada. El preu del pack (entrada i bus) és de 45€ socis i 50€ no socis. El preu d’una plaça de bus (sense entrada) és de 30€ socis i 35€ no socis.

Tots els interessats en viatjar a Madrid per animar a l’equip es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a dijous durant la setmana santa, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i de dimarts a divendres la setmana del 18 d’abril. Aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el CD Mirandés, els aficionats podran reservar la seva plaça des de dues hores abans del matx.

CARTELL-PENYES-GETAFE

gimnastic-ucrania