gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Girona

Les Penyes del Nàstic organitzen desplaçament a Girona per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi.

Les Penyes del Nàstic organitzen desplaçament a Girona per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi. El partit es disputarà el dissabte 17 de desembre, a les 20.00 hores, a l’Estadi Municipal de Montilivi.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix diumenge a les 12.00 hores, i a les 12.15 des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà per la nit, a les 22.30 hores.

El preu és de 22€ per a socis i 25€ per a no socis. El pack inclou el viatge i l’entrada per presenciar el matx entre el Girona FC i el Nàstic, corresponent a la jornada 19 de LaLiga 1|2|3. A més, està previst realitzar un dinar de germanor entre les penyes de tots dos equips. El preu del dinar és de 10€ per persona.

Tots els interessats en viatjar a Girona per animar a l’equip es poden apuntar a l’oficina de les Penyes, al costat de les oficines del Nàstic. L’horari és de dilluns a divendres, en horari de 17.30 a 20 hores, fins el dijous 15 de desembre. Recordeu que dijous 8 de desembre és festiu i les oficines estaran tancades.

gimnastic-ucrania