gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Sòria

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament al Nuevo Los Pajaritos de Sòria per a que tots els socis i aficionats grana que ho desitgin pugui assistir al proper enfrontament grana lluny de Tarragona

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament al Nuevo Los Pajaritos de Sòria per a que tots els socis i aficionats grana que ho desitgin pugui assistir al proper enfrontament grana lluny de Tarragona. El Nàstic s’enfrontarà al CD Numancia el proper 19 de novembre, a les 12 hores.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix diumenge a les 5:45 hores de la matinada, i a les 6 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà a les 16 hores.

Els socis i aficionats interessats en viatjar al proper desplaçament grana per presenciar el matx entre CD Numancia i Nàstic, corresponent a la jornada 15 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autocar + entrada). El preu del pack és de 25€ socis, i 30€ no socis. El dia límit per apuntar-se és el dilluns 13 de novembre a les 12 h.

Tots els interessats en viatjar a Sòria per animar a l’equip es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores. A més a més, coincidint amb el Nàstic – Real Oviedo d’aquest diumenge a les 16 hores, les oficines de la SAE obriran les seves portes des de les 14 hores fins a la mitja part; i posteriorment, des de la conclusió del matx fins a una hora després.

gimnastic-ucrania