gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Valladolid

El Nàstic organitza desplaçament a Valladolid per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Real Valladolid.

El Nàstic organitza desplaçament a Valladolid per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Real Valladolid. El partit es disputarà el dissabte 25 de març, a les 16.00 hores, a l’Estadio Municipal José Zorrilla.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix dissabte a les 06:30 hores del matí, i a les 06:45 des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Els socis i aficionats interessats en viatjar a Valladolid per presenciar el matx entre Real Valladolid i Nàstic, corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autobús + entrada), així com reservar una plaça al bus però sense entrada.

El preu del pack (entrada i bus) és de 40€ socis i 50€ no socis.

El preu d’una plaça de bus (sense entrada) és de 30€ socis i 35€ no socis.

Tots els interessats en viatjar a Pucela per animar a l’equip es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores, fins el divendres 24 de març. Així com aquest dissabte, coincidint amb el partit contra l’Elche, a partir de dues hores abans del matx.

gimnastic-ucrania