gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure el CD Castellón – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 25 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza el primer desplaçament de la temporada. Pel partit d’aquest dissabte a Castelló, tots els socis nastiquers podran formar part de la Marea Grana al preu de 25 €, que inclou el viatge en bus i l’entrada a l’Estadi de Castalia. El preu pels socis de 4 a 13 anys és de 15 €.

El duel es disputarà el dissabte 16 d’octubre, a partir de les 17 hores. La sortida es realitzarà el mateix dissabte des de la Imperial Tarraco, a les 13.15 h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 13.30 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit. El dia màxim per apuntar-se és fins divendres 15 a les 13.30 hores.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 8 del grup II de Primera RFEF poden passar a partir d’aquesta tarda de dimecres per les oficines del Nàstic en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció exclusiva per a socis està limitada a les 200 entrades facilitades pel CD Castellón.

Per aquest desplaçament es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi per a tots els socis nastiquers que es desplacin en els seus propis mitjans. Les entrades es podran adquirir al preu de 15€ (a partir de 14 anys), 5€ (de 4 a 13 anys). Mentre que els menors de 3 anys tenen l’accés de franc.

gimnastic-ucrania