gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure el partit UE Llagostera – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 22€

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Llagostera per a que els nastiquers acompanyin a l’equip el proper dimecres 15 de gener. Els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer al preu de 22 €, preu que inclou el viatge en bus i l’entrada al Municipal. Mentre que els socis menors de 7 anys o fills de socis menors d’aquesta mateixa edat podran viatjar i presenciar el duel català per 10 €.

Per a aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. El duel intersetmanal es disputarà el dimecres 15 de gener, a partir de les 20 hores, al Municipal de Llagostera. La sortida es realitzarà el mateix dimecres a les 16 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 16.15 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip ja poden passar per les oficines del Nàstic fins dimarts a les 19 hores. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

I aquest dissabte, coincidint amb el duel de segona ronda de Copa del Rey davant el Real Zaragoza, les oficines del Gimnàstic de Tarragona estaran obertes des de les 10 hores. Recordem que tots els socis podran accedir de franc al partit davant el conjunt aragonès amb el seu abonament 2019-2020.

gimnastic-ucrania