gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per donar suport a l’equip davant el CD Teruel

Primera Marea Grana de la temporada

L’entitat organitza el primer desplaçament per animar a l’equip a l’Estadio de Pinilla i junts ampliar la ratxa positiva de l’inici de temporada. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 40 € (adult). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Els menors compresos entre els 7 i els 17 anys, acompanyats d’un adult, podran gaudir del partit i desplaçament per 30 €. Mentre que els menors de 7 anys, per 25 €.

Les entrades es posaran a la venda demà, dimecres, a partir de les 9 hores, al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Per aquest partit també es podran adquirir entrades individuals per tal que els socis puguin desplaçar-se amb els seus propis mitjans. Adult (15 €), de 7 a 17 anys (5 €).

El duel es disputarà aquest diumenge 17 de setembre, a partir de les 12 hores. La sortida es realitzarà a les 6.30 h, des de l’Av. Catalunya; i a les 6.45 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà a les 16 hores.

Recordem que l’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania