gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per donar suport a l’equip davant l’Osasuna Promesas

Entrada + autocar per 50 €

L’entitat organitza un nou desplaçament per animar a l’equip a la Ciudad Deportiva de Tajonar. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 50 € (adult). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Els menors de 15 anys, acompanyats d’un adult, podran gaudir del partit i desplaçament per 35 €.

Les entrades ja estan a la venda al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Per aquest partit també es podran adquirir entrades individuals a 15 € (menors de 15 anys, gratuït) per tal que els aficionats puguin desplaçar-se amb els seus propis mitjans.

El duel es disputarà aquest diumenge 5 de novembre, a partir de les 20 hores. La sortida es realitzarà a les 7.45 h, des de l’Av. Catalunya (Camp de Mart); i a les 8 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà a la finalització del matx.

L’horari d’atenció al soci per aquesta setmana és de dilluns a divendres, excepte dimecres dia 1 que romandrà tancat, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania