gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per presenciar el Rayo Vallecano – Nàstic

La Federació de Penyes i el Gimnàstic de Tarragona organitzen un nou desplaçament per animar a l’equip a domicili, concretament a l'estadi de Vallecas, Madrid. Tots els socis i aficionats grana que ho desitgin podran presenciar el matx que enfrontarà el Rayo Vallecano i el conjunt grana del proper 6 de gener de 2018, a les 18 hores.

La Federació de Penyes i el Gimnàstic de Tarragona organitzen un nou desplaçament per animar a l’equip a domicili, concretament a l’estadi de Vallecas, Madrid. Tots els socis i aficionats grana que ho desitgin podran presenciar el matx que enfrontarà el Rayo Vallecano i el conjunt grana del proper 6 de gener de 2018, a les 18 hores.

El mateix dissabte l’expedició sortirà a les 5:45 hores del matí en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco, i a les 6:00 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà un cop finalitzi el matx.

Els socis i aficionats interessats en viatjar per donar suport a l’equip en el primer partit de l’any 2018, corresponent a la jornada 21 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autocar + entrada) als preu de 50€, els socis; i 55€, els no socis. El dia límit per apuntar-se és el divendres 29 de desembre de 2017.

Tots els interessats en viatjar a Vallecas ja es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores. A més a més, coincidint amb el Nàstic – Huesca de demà, a les 16 hores, les oficines de la SAE obriran les seves portes des de les 14 hores fins a la mitja part; i posteriorment, des de la conclusió del matx fins a una hora després.

gimnastic-ucrania