gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per veure el Levante UD – Nàstic

El Nàstic organitza desplaçament a València per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Levante UD.

El Nàstic organitza desplaçament a València per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Levante UD. El partit es disputarà el diumenge 5 de febrer, a les 18.00 hores, a l’Estadi Ciutat de València.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix diumenge a les 09:45 hores, i a les 10:00 des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà per la nit un cop finalitzi el partit.

El preu és de 25€, i és exclusiu per a socis. El pack inclou el viatge i l’entrada per presenciar el matx entre Levante UD i Nàstic, corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.

Tots els interessats en viatjar a València per animar a l’equip es poden apuntar les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores, fins el dijous 2 de febrer. Així com aquest dissabte, coincidint amb el partit contra la SD Huesca, a partir de dues hores abans del matx.

gimnastic-ucrania