gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per veure el Real Zaragoza – Nàstic

El Nàstic organitza desplaçament a Saragossa per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Real Zaragoza.

El Nàstic organitza desplaçament a Saragossa per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Real Zaragoza. El partit es disputarà el diumenge 26 de febrer, a les 20.00 hores, a l’estadi de La Romareda.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix diumenge a les 14:45 hores, i a les 15:00 des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà per la nit un cop finalitzi el partit.

Els socis interessats en viatjar a Saragossa per presenciar el matx entre Real Zaragoza i Nàstic, corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autobús + entrada), una entrada sense plaça d’autobús, així com reservar una plaça al bus però sense entrada.

El preu del pack és de 30€ (entrada i bus).

El preu de l’entrada és de 20€. (Sense plaça de bus)

El preu d’una plaça de bus és de 15€ (Sense entrada)

Tots els interessats en viatjar a la capital aragonesa per animar a l’equip es poden apuntar les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores, fins el divendres 24 de febrer. Així com aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el CD Numacia, a partir de dues hores abans del matx.

gimnastic-ucrania