gimnastic-banner-the-beat-challenge

#Destí2Avolta 2022-2023

1 soci antic + 1 nova alta = 2 samarretes (des de 60 €)

El Gimnàstic de Tarragona presenta els preus dels abonaments al Nou Estadi Costa Daurada per a la segona volta del campionat 2022-2023 del grup II de Primera Federación.

El soci grana també és partícip d’aquesta promoció, ja que si porta un nou abonat, tindrà una samarreta oficial de joc 2022-2023; i la nova alta també! És a dir, els dos tindran l’equipació oficial. La promoció és acumulable, per tant, es rebran tantes samarretes com altes noves. (Fins exhaurir existències – veure condicions de la promoció).

Tots els aficionats grana que vulguin formalitzar el seu carnet de soci per viure els 9 partits de la competició domèstica que acollirà el Temple en el segon tram del campionat, ja poden adquirir el seu abonament a partir d’aquesta tarda de dijous 19.

Els preus dels abonaments són de 60 € a la Grada d’Animació Juvenil, 80 € a les zones de Gol Nord o Gol Sud, 100 € a Preferent i 140 € a Tribuna. Consulta aquí totes les condicions i descomptes aplicables.

Els socis grana podran animar al seu equip i presenciar en directe els duels davant l’Athletic Club ‘B’, CD Eldense, Real Sociedad ‘B’, CD Calahorra, CF La Nucía, CA Osasuna ‘B’, Real Unión Club, UE Cornellà i CD Alcoyano, enfrontament que tancarà el calendari de la competició regular 2022-2023 al Nou Estadi Costa Daurada.

Les noves altes com a soci grana es podran formalitzar online i a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada, obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 h i de 16 a les 19 hores. Mentre que els dies de partit, des de dues hores abans de l’inici. Aquesta campanya està vigent fins al 10 de febrer.

Nota: Fins el dissabte 4 de febrer, també es podran formalitzar noves altes a El Corte Inglés de Tarragona (planta soterrani). Horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 10 a 14 h.

gimnastic-ucrania