Deu minuts condemnen el Nàstic a Vila-real

Paco Flores ha debutat com entrenador amb una derrota per 2 a 0 contra el Vila-real. Els de la Plana han dominat el començament del partit amb un omnipresent Riquelme, que en el minut 23 ha llançat una falta que Fuentes ha convertit en gol. Una vegada més el gol ha desconcertat el Nàstic, i cinc minuts després Guille Franco ha fet el segon a plaer. A partir d’aquest moment el submarí groc ha regalat la pilota al Nàstic, però els de Tarragona només han creat perill en dues jugades aïllades de Pinilla i Gil en la segona part. Mal partit del Nàstic, que encara té molt marge de millora.
Una jornada més, l’afició ha estat amb l’equip. Més de 1000 persones s’han desplaçat a Vila-real i han animat fins al minut 90, un fet que ha merescut l’ovació dels vila-realencs.