gimnastic-banner-the-beat-challenge

Deu pòdiums en els Campionats de Catalunya de pista (Patinatge de velocitat)

Aquest dissabte dia 3 de maig s'han disputat al Prat de Llobregat els Campionats de Catalunya de pista per categories des de mini a sénior.

El Nàstic aquest any hi ha presentat un total de nou patinadors en diferents categories, del quals dos d'ells es van emportar cinc pódiums cadascun. Els patinadors júnior Jan Schmitz  i Omar Forcadell van fer un gran paper adjudicant-se  4 ors i 1 plata per Schimitz i 5 bronzes per Forcadell. Aquests patinadors van disputar proves de 300m contrarellotge, 500m sprint, 3.000m puntuació , 5.000m eliminació i 10.000m puntuació.
Les curses van transcórrer a la pista de patinatge del poliesportiu Struch, des de les nou del matí fins ben passades les vuit del vespre.

Per part del Nàstic també hi van participar, disputant entre dues i tres proves: Xènia Foix i Sílvia Adserà en categoria benjamí, Elena Adserà, Ania Blanca i Gerard Ros en aleví , Enric Ros en juvenil i Ruben Marín en infantil, aquest últim s'estrena aquesta temporada.

Aquesta setmana seguiran entrenant per poder fer un bon paper als Campionats de Catalunya de circuit, que es celebraran el dia 17 d'aquest mes a Barcelona.
 

gimnastic-ucrania