gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dilluns, arrenca la pretemporada 2022-2023

26 jugadors citats per Raül Agné

El primer equip del Gimnàstic de Tarragona està a punt per començar la preparació per a la nova temporada a Primera RFEF, que arrencarà el cap de setmana del 28 d’agost.

Raül Agné, acompanyat del cos tècnic i auxiliars, aquest proper dilluns dirigirà la primera sessió amb tota la plantilla disponible; des de les incorporacions realitzades fins al moment, els jugadors que repeteixen de la temporada anterior i també futbolistes del filial seleccionats per aquest període preparatori.

En aquesta primera setmana es realitzaran sis sessions d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. Aquest dilluns es realitzaran, test d’antígens, revisions mèdiques i test funcionals a partir de les 8 h del matí. Posteriorment, a partir de les 10.30 h, arrencarà la primera sessió del nou curs. Les sessions de dimarts a dissabte s’iniciaran a les 9 h.

Els entrenaments de la setmana es compaginaran amb les pertinents proves d’esforç, analítiques i antropometries individualitzades a cadascun dels jugadors.

Raül Agné ha citat els següents 26 jugadors per iniciar la pretemporada grana:

Porters
Manu García, Dani Parra, Theodoros Venetikidis i Cheikh Kane Sarr.

Defenses
Carlos Albarrán, Pol Domingo, Marc Trilles, Nil Jiménez, Joan Oriol, Josema Gómez i Iván De la Peña*.

Migcampistes
Javier Bonilla, Pedro Del Campo, Elías Pérez, Robert Simón, Marc Montalvo, Oscar Sanz, Andy Escudero, Víctor Valverde*, Marc Álvarez* i Ricard Robledo*.

Davanters
Pablo Fernández, Andrei Lupu, Pol Ballesteros, Óscar Gómez* i Alejandro de Rueda*.

*Jugadors (6) del filial que iniciaran la pretemporada amb el primer equip.

gimnastic-ucrania