gimnastic-banner-the-beat-challenge

Djetei, Maloku i Rharsalla es presentaran oficialment el dilluns

El Gimnàstic de Tarragona presentarà dilluns a tres nous jugadors en un acte obert a l’afició al barri de Sant Pere i Sant Pau

El Gimnàstic de Tarragona, SAD presentarà dilluns a tres nous jugadors en un acte obert a l’afició, en aquest cas a partir de les 21.30 hores al barri de Sant Pere i Sant Pau. A més a més, els futbolistes vestiran la segona samarreta oficial de la temporada 2016-2017, per donar-la a conèixer públicament.

Dilluns, l’entitat grana presentarà oficialment com a nous jugadors del Nàstic a Djetei, Maloku i Rharsalla, els darrers tres jugadors que han aterrat a Tarragona. Per aquesta segona tanda de presentacions el Nàstic ha triat St Pere i St Pau, un dels barris de la ciutat amb més nastiquers i amb un teixit associatiu i veïnal important.

Com ja va fer amb les presentacions de José Carlos, Kakabadze, Zahibo i Madinda, el club vol que la gent pugui conèixer en persona a les noves incorporacions grana, fent així que els jugadors nouvinguts sentin des del primer dia l’estima de la seva nova afició.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 21.30h per permetre que el màxim de tarragonins puguin gaudir a la presentació i així convertir l’acte en un nou èxit de participació ciutadana. El lloc escollit ha estat la seu de la Penya Nastikers de Sant Pere i Sant Pau, situada al local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. L’entrada serà lliure.

El club espera que l’afició s’animi a participar i aprofiti l’horari fixat, fora de l’horari laboral habitual, per assistir a la presentació.

gimnastic-ucrania