gimnastic-banner-the-beat-challenge

El dimarts es posaran a la venda les entrades pel Reus Deportiu – Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona, SAD iniciarà dimarts, 15 de novembre, la venda de les entrades que el CF Reus Deportiu ha posat a disposició del club grana per al partit de diumenge, 20 de novembre, al Municipal de Reus

El Gimnàstic de Tarragona, SAD iniciarà dimarts, 15 de novembre, la venda de les entrades que el CF Reus Deportiu ha posat a disposició del club grana per al partit de diumenge, 20 de novembre, al Municipal de Reus.

El CF Reus Deportiu ha facilitat un total de 355 entrades a 20€ al Nàstic per a la venda entre els socis grana. D’aquestes, 100 estaran reservades per a les penyes oficials del Nàstic i compromisos de la SAE; i les altres 255 es posaran a la venda exclusivament per a socis del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

Els socis interessats en comprar entrades pel partit ho podran fer a partir del dimarts 15, a la tarda, a les oficines de la SAE, al Nou Estadi. La venda començarà a les 18 hores de dimarts i fins a esgotar existències.

Cada soci podrà comprar una única entrada i ho haurà de fer de manera presencial a les oficines grana. En el cas que un soci vulgui delegar la compra a una altra persona, el representant haurà d’ensenyar el carnet de soci original de l’interessat. Com a màxim, un soci només podrà retirar dues entrades, la corresponent a la del seu abonament i la de la persona que representi. Les entrades s’hauran de pagar en efectiu, no s’acceptaran targetes de crèdit.

gimnastic-ucrania