gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dissabte de futbol i valors amb el Món Nàstic de la Federació de Penyes

Aquest dissabte la Federació de Penyes del Club Gimnàstic organitza una jornada lúdico-esportiva a les instal·lacions del Gimnàstic

La Federació de Penyes ha organitzat un gran torneig, no competitiu, en el que participaran més de 200 nens que jugaran partits durant tot el matí. L’objectiu d’aquesta activitat és el foment dels valors i el respecte en el món del futbol mitjançant una jornada esportiva que estarà carregada d’activitats i grans moments de diversió amb nois d’equips de tota la província.

Les activitats començaran a les 9 del matí amb la rebuda dels equips i els partits donaran inici a partir de les 10h. Durant tot el matí, a més, els diversos equips participants realitzaran un tour pel Nou Estadi. A les 14h tots els participants dinaran al Bar Nou Estadi. Finalment, a la tarda els nens podran gaudir d’inflables i d’una xocolatada mentre fan temps pel partit entre el Nàstic i l’Almeria, pel que tots els participants rebran una invitació, gentilesa del Gimnàstic de Tarragona SAD.

En total s’espera que a la jornada hi participin un total de més de 200 nens d’un desena de clubs de la ciutat i província. Els clubs participants són el CF Base Pallaresos, CF Cultural Bonavista, CDC Torreforta, EFB Salou Costa Daurada, CF Icomar, UD Salou, CD Floresta, UD San Salvador i Nàstic de Tarragona.

La jornada Mon Nàstic és una iniciativa de la Federació de Penyes del Nàstic i compta amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona SAD i del Futbol Base del Nàstic, així com del Bar Nou Estadi, Pastisseria Trill, Esports Pàmies, Macro, Coca-cola i Tarragona 2017. 

gimnastic-ucrania