gimnastic-banner-the-beat-challenge

Doblet històric als Campionats de Catalunya de gimnàstica rítmica

En un jornada històrica, el Nàstic s’ha proclamat Campió de Catalunya absolut Sènior i Júnior, les dues categories més importants de la gimnàstica rítmica catalana.

En categoria Sènior, el conjunt format per Marta Martín, Ainhoa Sànchez, Ivet Canela, Aina Perramon, Ariadna Morell i Sara Belles ha participat amb 2 cèrcols i 6 maces i en categoria Júnior, l’equip format per Marina Sabate, Paula Oruj, Marina Duque, Carla Cacho i Carla Marchal ho ha fet amb 5 pilotes. El conjunt Sènior s’ha imposat al Sant Cugat, que ha estat segon, i al Pratenc, que ha estat tercer. El conjunt Júnior s’ha imposat al Lloret, que ha estat segon, i al Reus Deportiu que ha estat tercer. En les 2 categories hi havia una participació molt nombrosa, en total 8 conjunts per categoria. Es jugaven la classificació per al Campionat d’Espanya. Els 2 conjunts del Nàstic participaran al campionat d’Espanya de Valladolid del mes de desembre com a campions de Catalunya.

El Campionat de Catalunya absolut sempre es disputa a dos passades. La nota final és la suma de les dues actuacions. Les dues actuacions tant del Sènior com del Júnior han estat espectaculars, sense errades i s’han imposat a la resta de conjunts de manera merescuda.

S’ha de destacar el treball i la bona feina de les dues entrenadores, l’Iria Medin i la Gisela Camarero, que porten molts mesos treballant amb aquests conjunts i fent una feina extraordinària.

La jornada s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Gimnàstic i ha estat un èxit organitzatiu, amb el pavelló ple des de primera hora del matí i fins a última hora de la tarda.

També volem destacar que, juntament amb el campionat de Catalunya, s’ha celebrat la 2a fase de Copa Catalana.

Tots els conjunts del Nàstic han fet podi i han arrodonit una excel·lent jornada pel Club. En categoria Base, nivell campionat d’Espanya, el conjunt infantil ha quedat segon classificat. En nivell VI, el conjunt Júnior ha quedat primer i en nivell IV, el conjunt Benjamí primer i els conjunts júnior i aleví, segons.

Els 7 conjunts del nostre Club que hi participaven han fet podi el que demostra la gran feina que s’està fent en la secció de gimnàstica rítmica del Club.

gimnastic-ucrania