gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dol pel mite Valero Serer

El funeral de comiat aquesta tarda, a les 17 h, al Tanatori Municipal de Tarragona.

Tots els estaments del Gimnàstic de Tarragona estan de dol per la pèrdua del que fora jugador, secretari tècnic i directiu del Gimnàstic de Tarragona, Valero Serer Pascual, que ens va deixar ahir als 89 anys.

L’entitat grana mostra les més sinceres condolences a familiars, amics, companys i a totes aquelles persones que, durant tants i tants anys, han compartit moments i vivències amb ell. El funeral es realitzarà avui, dilluns, a les 17 h, al Tanatori Municipal de Tarragona.

Valero Serer va ser jugador del primer equip del 1960 al 1970, deu temporades per al record de tots els nastiquers que el van gaudir sobre el Camp de l’Avinguda Catalunya. Un davanter històric de l’entitat, considerat per molts com el millor, per la seva entrega, lideratge i qualitat; capaç d’anotar 181 gols en els 328 partits disputats amb l’escut del Nàstic al pit. A més de ser 4t jugador amb més enfrontaments jugats.

També cal assenyalar que els vincles amb el Nàstic van seguir després de la seva etapa com a jugador; la temporada 1973-1974 va ser secretari tècnic de l’equip i les temporades 1980-1981 i 1981-1982 va exercir de directiu de l’entitat.

El Gimnàstic de Tarragona li va retre homenatge al 5 maig de 2018, quan la porta 7 del Nou Estadi Costa Daurada es va anomenar Porta Valero Serer. A més, al mateix accés al Temple Grana, hi figura un mural de la llegenda grana, a partir d’ara, eterna per a entitat i aficionats.

gimnastic-ucrania