gimnastic-banner-the-beat-challenge

“Dóna-li vida al derbi” la campanya solidària amb la Fundació Noèlia

El Nàstic, CF Reus i la Fundació Noèlia van presentar conjuntament ahir al migdia a El Pallol la campanya solidària “Dóna-li vida al derbi”

El Nàstic, CF Reus i la Fundació Noèlia van presentar conjuntament ahir al migdia a El Pallol la campanya solidària “Dóna-li vida al derbi”, consistent en la creació d’una fila zero que tothom podrà adquirir, de forma simbòlica, a partir d’ahir dilluns al preu de 2 euros. Aquest import anirà destinat íntegrament a la Fundació Noelia i, a més, tot aquell qui compri una localitat de fila zero entrarà en el sorteig de 10 entrades per assistir al partit de diumenge al Municipal de Reus.

Les entrades solidàries ja es poden adquirir a la web del CF Reus clicant aquí o a la botiga CF Reus Store situada a El Pallol.

La Fundació Noèlia, nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI, és una organització sense ànim de lucre amb seu a Catalunya, encara que amb caràcter internacional, que té com objectiu recaptar fons per avançar en la investigació i trobar la cura per a tots aquells nens, que pateixen aquesta greu malaltia.

La campanya “Dóna-li vida al derbi” ha estat presentada pel gerent del CF Reus, Ferran Pujol, el responsable de l’àrea social del Nàstic, Jordi Ruiz, i la presidenta de la Fundació Noèlia, Noèlia Canela.

gimnastic-ucrania