gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | Dos ors per a Júlia Espín als Campionats d’Espanya

Era la primera vegada que les tres participaven en uns campionats estatals i van aconseguir els millors resultats en categories inferiors dels sis anys d’història de la secció de patinatge.

Pamplona va acollir aquest passat cap de setmana els Campionats d’Espanya de Circuit en les categories aleví, infantil i juvenil on el Nàstic va presentar tres patinadores: Júlia Espín i Ona Rodríguez en aleví, i Dana Giralt en infantil. Era la primera vegada que les tres participaven en uns campionats estatals i van aconseguir els millors resultats en categories inferiors dels sis anys d’història de la secció de patinatge.

La gran protagonista va ser Júlia Espín ja que va aconseguir dos ors en les curses de 3.000 punts i 500 sprint. La tercera final que havia de disputar, el 1.500, es va suspendre a causa de la pluja. Ona Rodríguez va disputar la final de 3.000 punts i va acabar en la 25a posició.

La secció de patinatge també va estar present a dues proves del Roda Barcelona on van aconseguir 12 medalles en total.

Als 4ts Campionat de Catalunya de freestyle, Abril Fradera va pujar dues vegades al podi gràcies a un segon lloc a la modalitat de salts mixt i una tercera posició en la modalitat de “clàssic” femení; José Martínez va aconseguir l’or en salts mixt i Genís Martí va ser tercer en “speed slalom” i en derrapatges. A més, l’entrenador Álvaro Morcillo va ser segon en la modalitat “speed slalom” sènior.

A la tercera Cursa del Mistos, en la distància de 5 quilòmetres la petita Carla Plana, amb només 9 anys, es va emportar la medalla d’or després de dominar tota la cursa. En la distància de 21 km Sthefania Cardenas va assolir també un or en categoria juvenil (una categoria superior a la seva) amb un temps per sota dels 40 minuts. També van pujar al podi en les seves respectives categories Adriana d’Andrade (primera), Carla Farré (segona) i Micaela Puig (tercera). Nicole Puig també va ser tercera en categoria benjamí. També hi van participar: Alberto Jimeno, Omar Forcadell, Lili Camacho, Laura Lesmes, Rosa Franquet i Aïda Suárez.

gimnastic-ucrania