gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dos podis al III Trofeu de la Magdalena (Patinatge de velocitat)

El Nàstic ha participat durant aquest cap de setmana al III Trofeu de la Magdalena de Castelló i, al mateix temps, la primera jornada de la Lliga de Comunitats d’aquest any.

Els grana hi han inscrit un total de 9 corredors i un equip de relleus. Els tarragonins han aconseguit dos podis. El primer va ser d’Ester Antón, subcampiona en Promoció C, mentre que José Martínez va ser tercer en la mateixa categoria. En promoció E, Gonzalo di Paolo va quedar en quarta posició. D’altra banda, pel que fa als federats, Alexandra Palos està en sisena posició en la interlliga i va quedar quarta en la prova de diumenge.

Altres participants dels federats tarragonins van ser Gerard Ros (benjamí), Enric Ros i Judith Peñas (infantil) i Víctor Jordà (aleví).

Quant a l’equip de relleus, l’equip format per Judith Peñas, Enric Ros i Leyre Urbasos va aconseguir una quarta posició a les semifinals. 

Tot això ha estat el tret de sortida de la secció a nivell nacional, i els patinadors tornen amb molt bones sensacions de cara a aquesta temporada.

gimnastic-ucrania