gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dos punts volen en el descompte

Els 13120 espectadors que assitien al partit van quedar desencaixats quan el Racing de Santander aconseguia empatar quan el cronòmetre passava més de 4 minuts del temps reglamentari. El gol marcat pels visitants en el temps afegit deixava sense premi l’esforç realitzat pel Nàstic durant tot l’encontre.

Va ser el Nàstic el que obria el marcador, gràcies a un xut de David Cuéllar que va comptar amb la involuntària col·laboració del porter Calatayud, al qual, se li va esmunyir la pilota quan ho tenia tot de cara per aturar-la.

El Racing de Santander va sorprendre als granes just a la represa del partit, quan molts aficionats encara no eren als seus seients. A partir d’aquí, el Nàstic va cercar amb insistència la porteria contrària, fins que va trobar el premi traduit amb un bonic gol de cap de Portillo.

I quan tothom pensava que els tres punts es quedarien al Nou Estadi va arribar el desencís. L’àrbitre havia indicat que s’afegirien 4 minuts al temps reglamentari, un marge suficient que va ser aprofitat per els càntebres. A l’igual que el primer, el gol va ser obra de Zigic.

El Nàstic entrenarà dilluns a les 10h i descansarà dimarts.

gimnastic-ucrania